Cautare

16307 de rezultate pentru "cat la suta au" (3.34 secunde)
In opinia lui Stefan, in judetul Neamt, din cauza voturilor multiple de pe listele suplimentare rezultatul alegerilor a fost fraudat cu 10,7 la suta, iar din cauza anularii voturilor cu 7,3 la suta.
Prin Documentul de pozitie pentru capitolul 17 “Stiinta si cercetare“, Romania s-a angajat sa realizeze o finantare adecvata a sistemului de cercetare-dezvoltare si inovare, care se va concretiza in majorarea cheltuielilor publice la unu la suta din PIB pana in 2007.
Potrivit datelor furnizate de Banca Centrala, creditul neguvernamental a crescut cu 50 la suta, in perioada februarie 2005 - februarie 2006, pana la valoarea de aproximativ 63 de milioane de lei noi. Cele mai solicitate imprumuturi au fost cele in lei, care au crescut cu 85 la suta.
Liberalii si democratii ar obtine 45 la suta, iar PSD - 30 la suta, potrivit datelor unui sondaj de opinie OMNIBUS realizat de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala - CURS, difuzate ieri.
Liviu Pop spune ca Oltchim va lucra la 65 la suta din capacitate peste o luna Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat, joi, ca Oltchim va lucra la o capacitate de 65 la suta la mijlocul lunii decembrie si ca exista resurse financiare pentru asigurarea salariilor in acest an.
Steaua e campioana, Gigi e la puscarie! Petrolul ia Cupa, Rapid ajunge in B iar Mitica nu mai e la Liga! ... Copos a renuntat la Rapid, Borcea a renuntat la Dinamo iar Gigi Becali a ajuns la puscarie, disparand din peisajul fotbalistic.
In presa au aparut in ultima perioada mai multe articole conform carora averea senatorului PD Radu Berceanu ar fi mai mare decat ceea ce a declarat acesta in declaratia de avere, potrivit careia detine trei apartamente, doua autoturisme si peste 80 la suta din actiunile societatii comerciale AVI SRL din Craiova.
Verificarile demarate de Consiliul Superior al Magistraturii asupra modului in care s-a transferat, de la un complet la altul, dosarul privind casa parintilor Monicai Macovei au scos la iveala nereguli.
Primaria orasului Aninoasa, din Valea Jiului, este la un pas de a intra in faliment din cauza datoriilor de ordinul zecilor de miliarde de lei pe care le-a acumulat catre diversi furnizori de servicii.
Lista nominalizatilor Partidului Democrat pentru Consiliile de Administratie de la regii s-a modificat pe ultima suta de metri, Biroul Permanent Judetean al organizatiei trecand peste Biroul Municipal. ... In echipa "buna", BPJ al PD Dolj pastreaza doar doua propuneri suta la suta nediscutabile:
Daca ar avea puterea divina de a-i judeca pe politicieni si de a-i trimite in lumea de dincolo impartiti in "buni" si "rai", 13,9 la suta dintre romanii cu drept de vot l-ar trimite pe presedintele Traian Basescu in...
Listele cu candidati PC pentru alegerile europarlamentare au fost definitivate. ... Dan Voiculescu a precizat ca listele cu candidati raman oficiale, urmand ca in cursul saptamanii viitoare sa aiba loc o intalnire la Bucuresti cu cei nominalizati, pentru a fi pusa la punct strategia pentru campania electorala.
Liderul PC, Dan Voiculescu, a anuntat duminica, in cadrul lucrarilor Consiliului National Extraordinar al formatiunii pe care o conduce, ca aceia care nu vor obtine cinci la suta in alegerile pentru Parlamentul European vor pleca din partid.
Camera Deputatilor a aprobat marti, 26 februarie a.c., transmiterea cu titlu gratuit a unui pachet de 20 la suta din actiunile Companiei Nationale "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta de la Ministerul Transporturilor catre Consiliul Local Municipal (CLM) Constanta.
"Nu putem sa facem turism competitiv cu TVA 19 la suta cand vecinii din Bulgaria au 6 la suta TVA-ul pentru servicii turistice externe. Nu putem sa facem turism cata vreme impozitul pe profitul reinvestit este de la cota de 16 la suta, trebuie sa fie zero.
Cele 61 de sectii de vot din Colegiul 19 din Capitala s-au deschis, astazi, la ora 7.00, 104.585 de alegatori fiind asteptati la urne pentru a-si alege reprezentantul in Camera Deputatilor. Ei au de optat intre Liliana Minca (PSD+PC) sau Teodora Trandafir (PD-L).
Marko Bela este nemultumit ca senatorii independenti au votat un amendament al PSD pe Legea pensiilor. Presedintele UDMR, Marko Bela, a criticat luni lipsa solidaritatii guvernamentale la nivelul Parlamentului, facand referire la votul UNPR in plenul Senatului pentru amendamentele PSD la Legea pensiilor.
Impozitul minim va fi eliminat in aceasta toamna, iar mentinerea cotei unice de impozitare de 16% ramane un obiectiv fundamental al Guvernului, a anuntat, vineri, premierul Emil Boc, prezent la lansarea "Cartei Albe a IMM-urilor din Romania 2010". ... Cota unica de impozitare de 16 la suta va fi mentinuta.
La sedinta Biroului Permanent National din aceasta saptamana, Preda l-a luat in colimator pe ministrul Economiei, Adriean Videanu, caruia i-a reprosat ca vrea sa vanda "pe nimic" 10 la suta din portofoliul de actiuni pe care statul roman le mai detine la Petrom.
Presedintele PDL, Emil Boc, le-a cerut, sambata, la Focsani, delegatilor prezenti la Consiliul de Coordonare al PDL Vrancea sa aiba incredere in deciziile Guvernului pentru ca rezultatele se vor vedea in 2012 si a precizat ca masurile dure au crescut credibilitatea Romaniei pe pietele intenationale.
google-analytics.com